Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥδραυλική σωλήνωση SS

Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Meilong Tube Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες

Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες
Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Meilong Tube
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 3/8 ' 0,049 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σπείρα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: σε 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα

Διπλός τριχοειδής σωλήνας 2507 SS υδραυλικός SS σωληνώσεων με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες

περιγραφή
Μήκος: Μέχρι 12000 μέτρα NDT: 100% το μήκος είναι ρεύμα του Eddy δοκιμασμένο
Εφαρμογή: Κάτω από την εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου Επιφάνεια: Ιδιαίτερα καθαρός και φωτεινός
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες Τροχιακές συγκολλήσεις: Συνεχές μήκος χωρίς τροχιακές συγκολλήσεις
Όρος: Ανοπτημένος Υλικό: 316L, Duplex 2205, Super Duplex 2507
Υψηλό φως:

Διπλή υδραυλική σωλήνωση 2507 SS

,

3/8» υδραυλική σωλήνωση OD SS

,

316L τριχοειδής σωλήνας SS

Έξοχη διπλή υδραυλική σωλήνωση 2507 SS με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες

Περιγραφή προϊόντων:

Ο σωλήνας Meilong προσφέρει τα προϊόντα σωληνώσεων για τον τομέα του πετρελαίου & αερίου που έχουν εφαρμοστεί κατάλληλα στις επιθετικότερες περιστάσεις και με ένα μακροχρόνιο ιστορικό της παροχής των στοιχείων που καλύπτουν τις απαιτήσεις του τομέα του πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στους πελάτες παρέχεται η κουλουριασμένη σωλήνωση σε ποικίλους αντιδιαβρωτικούς χάλυβες, κράματα νικελίου και ανοξείδωτα.

Η διαβεβαίωση ροής είναι πλήρως σημαντική για τις προς τα πάνω διαδικασίες του πετρελαίου και της βιομηχανίας φυσικού αερίου να αποτρέψουν τις παρεμποδίσεις λόγω των κεριών, του ξελεπιάσματος και asphalthane των καταθέσεων. Η κουλουριασμένη σωλήνωση του σωλήνα Meilong χρησιμοποιείται στα καλώδια και τα χημικά συστήματα εγχύσεων στην ενίσχυση στη χημικές αποθήκευση και την παράδοση, που εξασφαλίζουν μια βέλτιστη διαβεβαίωση ροής.

Η σωλήνωσή μας με την ακεραιότητα και την ποιότητά της είναι ιδιαίτερα κατάλληλη στους υποθαλάσσιους όρους στις βιομηχανίες εξαγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο σωλήνας Meilong είναι ικανός στην παραγωγή της κουλουριασμένης σωλήνωσης από τους διάφορους υλικούς βαθμούς για τις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Κατασκευή ακρίβειας από Meilong Tube

Ακρίβεια του σωλήνα Meilong που κατασκευάζει τις σύνθετες καλύψεις 20.000 τετραγωνικά μέτρα. Για να διαμορφώσει τη σωλήνωση, ο σωλήνας Meilong κατασκευάζει τους πολλαπλάσιους κυλινδρικούς μύλους και χρησιμοποιεί και το τόξο αέριο-βολφραμίου και τη συγκόλληση ακτίνων λέιζερ του αποθέματος λουρίδων. Η βύθιση είναι μια κρύα διαδικασία εργασίας στην οποία η πείρα απαιτείται για να τραβήξει τη σωλήνωση μέσω ενός λαδωμένου κύβου χωρίς ένα εσωτερικό βούλωμα. Επιπλέον, αυτή η λειτουργία αποβάλλει τους περιορισμούς διαδικασίας παραγωγής που μπορούν να αποτρέψουν την ένωση της σωλήνωσης στο τελικό μέγεθος.

Η λειτουργία επι:πλέω-βουλωμάτων χρησιμοποιείται επίσης, στην οποία η σωλήνωση τραβιέται μέσω ενός λαδωμένου κύβου με ένα εσωτερικό επιπλέον βούλωμα για να ελέγξει την εσωτερική διάμετρο της σωλήνωσης. Αφότου διαμορφώνεται η σωλήνωση, πρέπει να είναι υποβαλλόμενη σε θερμοθεραπεία για να επιτύχει τις επιθυμητές μηχανικές ιδιότητες και την αντίσταση διάβρωσης σε έναν φούρνο από-μύλων με μια μειώνοντας ατμόσφαιρα. Όλες αυτές οι διαδικασίες επιτρέπουν στο σωλήνα Meilong για να κατασκευάσουν τα προϊόντα ακρίβειας.

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Εφαρμογές:

Κάτω από τη σωλήνωση τρυπών & καλωδίων: Η μακριά σωλήνωση κραμάτων μήκους του σωλήνα Meilong στις σπείρες χρησιμοποιείται εκτενώς για ποικίλες συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως η υδραυλική δύναμη, η ενιαία μετάδοση, ο εξοπλισμός παρακολούθησης και ελέγχου, οι χημικές γραμμές εγχύσεων, downhole ο έλεγχος βαλβίδων ασφάλειας, ο υποθαλάσσιος έλεγχος βαλβίδων ασφάλειας, οι γραμμές καλωδιακού ελέγχου, οι γραμμές ενοργάνωσης επάνω πλευρών και ώθησης, ο πίνακας ελέγχου πηγών, και downhole το καλώδιο μετρητών.

Το μακροχρόνιο μήκος της σωλήνωσής μας έχει ως σκοπό να είναι συνεχές, χωρίς να πρέπει να περάσει από οποιεσδήποτε τροχιακές συγκολλήσεις. Αυτό όχι μόνο μειώνει τη δυνατότητα των συγκόλληση-σχετικών ατελειών, αλλά και εγγυάται μια ιδιαίτερα καθαρή και ομαλή επιφάνεια ταυτότητας που είναι κατάλληλη για τα ομαλά υδραυλικά και χημικά συστήματα εγχύσεων. Οι σπείρες σωληνώσεών μας προσφέρουν έναν σύντομο υδραυλικό χρόνο απόκρισης, μια μεγαλύτερη δύναμη κατάρρευσης, και μια πλήρη αποβολή της διείσδυσης μεθανόλης.

 

Προσαρμογή:

Υδραυλική σωλήνωση SS
 • Εμπορικό σήμα: Σωλήνας Meilong
 • Πρότυπος αριθμός: 3/8 ' 0,049 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
 • Θέση προέλευσης: Κίνα
 • Πιστοποίηση: ISO9001
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1 σπείρα
 • Λεπτομέρειες συσκευασίας: Ξύλινη περίπτωση
 • Χρόνος παράδοσης: Σε 7 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: T/T, L/C
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα
 • Υλικό: 316L, ντούμπλεξ 2205, έξοχο ντούμπλεξ 2507
 • Μήκος: Μέχρι 12000 μέτρα
 • Επιφάνεια: Ιδιαίτερα καθαρός και φωτεινός
 • Τύπος σύνδεσης: Ferrule συναρμολογήσεις
 • Εφαρμογή: Κάτω από την εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου

Κυριώτερα σημεία

 • Υδραυλική γραμμή εγχύσεων σωληνώσεων SS
 • Ανοξείδωτη γραμμή εγχύσεων σωληνώσεων 316L υδραυλική
 • Υδραυλική γραμμή ελέγχου σωληνώσεων ανοξείδωτου
 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Υδραυλικές τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία σωληνώσεων SS

Στην υδραυλική σωλήνωση SS, υπερηφανευόμαστε για την παροχή της top-notch τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας στους πελάτες μας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών, από το αρχικές σχέδιο προϊόντων και την επιλογή στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να σας έχετε και να παρέχετε σε τις καλύτερες λύσεις για τη συγκεκριμένη αίτησή σας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε το σωστό προϊόν για την αίτησή σας, παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, και εκτελούμε ακόμη και τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες επεξεργασίας και εγκαταστάσεων. Η ομάδα πεπειραμένων επαγγελματιών μας αφιερώνεται στην παροχή σε σας τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα και των υπηρεσιών στη βιομηχανία.

Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια επιλέγοντας την τέλεια υδραυλική σωλήνωση SS για το πρόγραμμά σας ή απαιτείτε τη βοήθεια με τη συντήρηση ή την εγκατάσταση, οι εμπειρογνώμονές μας αναμένουν να παρέχουν σε σας την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για τις υπηρεσίες μας και πώς η υδραυλική σωλήνωση SS μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την εργασία γίνοντη δεξιά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Meilong Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Chen

Τηλ.:: +8618551138787

Φαξ: 86-512-67253682

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα