Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤοποθετημένο σε κάψα σωλήνωση καλώδιο

Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Meilong Tube Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων

Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων
Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων

Μεγάλες Εικόνας :  Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Meilong Tube
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 1/4 ' 0,049 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 2 σπείρες
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: σε 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα

Σωλήνωση 6000M κραμάτων τοποθετημένος σε κάψα τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός καλωδίων

περιγραφή
Δομή: Προσαραγμένος, στερεό, κ.λπ. Σακάκι: PVC, πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, κ.λπ.
Συσκευασία: Εξέλικτρο, χαρτοκιβώτιο, κ.λπ. Τάση: 300V, 600V, κ.λπ.
όνομα: Τοποθετημένο σε κάψα σωλήνωση καλώδιο Μόνωση: PVDF, FEP, PFA, κ.λπ.
Εφαρμογή: Κάτω από τη χημική έγχυση τρυπών στα φρεάτια πετρελαίου και φυσικού αερίου Μήκος: Μέχρι 6000 μέτρα
Υψηλό φως:

Τοποθετημένο σε κάψα σωλήνωση καλώδιο κραμάτων

,

6000M τοποθετημένο σε κάψα καλώδιο

,

Τοποθετημένος σε κάψα σωλήνωση αγωγός μόνωσης PVDF

Περιγραφή προϊόντων:

Ο σωλήνας Meilong έχει χρησιμοποιήσει TEC για το πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου από το 2015. TEC αντιπροσωπεύει τη σωληνοειδή τεχνολογία ενθυλάκωσης, η οποία επιτρέπει την προστασία των ηλεκτρικών και οπτικών συστατικών από την πίεση και τα διαβρωτικά αποτελέσματα του downhole περιβάλλοντος. Η τοποθετημένη σωλήνωση κραμάτων ανοξείδωτου και νικελίου είναι ενωμένη στενά για να παρέχει τη γενναιόδωρη προστασία, ενώ ένα στρώμα της πολυμερούς ενθυλάκωσης παρέχει την πρόσθετη μηχανική προστασία.

Ο σωλήνας Meilong προσφέρει μια ευρεία επιλογή των τμημάτων χαλκού και ινών που σημαντικός στην παραγωγή των καλωδίων ενοργάνωσης της βιομηχανίας περιπλοκότερων. Επιπλέον, οι διαμορφώσεις TEC είναι διαθέσιμες με έναν σχεδόν άπειρο συνδυασμό συστατικών στα συναρμογή-ελεύθερα μήκη συνήθειας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών.

Ιδίως, τα τυποποιημένα μεγέθη ενθυλάκωσης είναι διαθέσιμα (11mm X 11mm τετράγωνο) για να καλύψουν σχεδόν οποιεσδήποτε downhole απαιτήσεις. Τα σύνθετα καλώδια που συνδυάζουν τα διάφορα ηλεκτρικά και οπτικά συστατικά είναι επίσης διαθέσιμα στις καλύτερες συγκεκριμένες downhole κοστουμιών ανάγκες.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Με downhole την εμπειρία σχεδίου καλωδίων που συνδέεται με την εκτενή πείρα μεταλλουργίας στο σωλήνα Meilong. Οι μηχανικοί μας προσκαλούν τους πελάτες για να συζητήσουν τα σωστά κράματα σωληνώσεων για τις συγκεκριμένες εφαρμογές.

Τα τμήματα Flatpack που παρέχονται από Meilong Tube καλύπτουν ποικίλες εφαρμογές, συμπερίληψη από TEC με τους ηλεκτρικούς αγωγούς, τις υδραυλικές γραμμές ελέγχου για τον έλεγχο downhole των βαλβίδων και τις ρευστές γραμμές εγχύσεων για την ενισχυμένη αποκατάσταση πετρελαίου/αερίου ή τη διάβρωση/την παρεμπόδιση ξελεπιάσματος.

Οι βοήθειες σωλήνων Meilong αφαιρούν το πρόβλημα από καλά τις ολοκληρώσεις. Οι μηχανικοί μας θα συνεργαστούν με σας για να βελτιστοποιήσουν την επιλογή των κραμάτων σωληνώσεων και των παχών τοίχων, και flatpack τα υλικά ενθυλάκωσης για να καλύψουν την ακριβή απαίτηση των φρεατίων σας.

 

Τεχνικές παράμετροι:

TEC, που αντιπροσωπεύει το ηλεκτρικό καλώδιο σωληνώσεων, είναι ένας τύπος σωλήνωσης που χρησιμοποιείται ρυθμίζει καλά με ορισμένες απαιτήσεις, όπως η πίεση, τη θερμοκρασία και corrosiveness καλά του ρευστού. Είναι ένα κράμα που αντιστοιχείται την ποιότητά του τη συγκεκριμένη εφαρμογή, και οι σωλήνες είναι ενωμένοι στενά κατά μήκος και δοκιμασμένοι για να εξασφαλίσουν. Κάθε σωλήνας έχει επίσης τα πλήρη στοιχεία δοκιμής του. Τα μηχανικά χαρακτηριστικά του κράματος TEC, όταν είναι σε έναν κρύο εργασμένο όρο, διαφέρουν βασισμένος στη διάμετρο και το πάχος τοίχων. Η ελάχιστη σειρά κατάρρευσης πέρα από ανοξείδωτο 316L και incoloy 825 διευκρινίζονται, καθώς επίσης και η ελάχιστη ακτίνα κάμψεων. Πρέπει να σημειωθεί ότι επεκτείνοντας τους σωλήνες σε ή από καλά, η ελάχιστη κάμπτοντας ακτίνα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

Εκτός από αυτές τις προδιαγραφές, οι σωλήνες TEC μπορούν επίσης να προσαρμοστούν με τα λεπτομερή στοιχεία του. Τα ηλεκτρικά συστατικά είναι επίσης διαθέσιμα, με TEC 100 σε TEC 250 ανάλογα με τη σειρά θερμοκρασίας και το υλικό πληρώσεως και τη μόνωση. Περιέχει επίσης τη μέγιστη ηλεκτρική αντίσταση αγωγών σε 20°C (68°F). Αυτό ποικίλλει βασισμένος στον αγωγό O.D., στερεό γυμνό χαλκό και 7 σκέλη γυμνός χαλκός στο AWG.

 

Εφαρμογές:

Ο έλεγχος του περιβάλλοντος είναι ουσιαστικός να διατηρήσει την ισορροπία στο οικοσύστημα. Προκειμένου να γίνει αυτό, δύο συστατικά κλειδιά είναι απαραίτητα: μέτρηση της μετάδοσης θερμοκρασίας και στοιχείων.

Ακριβώς να μετρήσει τη θερμοκρασία επιτρέπει σε μας για να παρατηρήσει το τρέχον κλίμα και να το ρυθμίσει όπως απαιτείται. Αυτό μας βοηθά να μετριάσουμε τα δυσμενή αποτελέσματα των περιβαλλοντικών καταστροφών, όπως η σφαιρικές θέρμανση και η ερήμωση.

Η μετάδοση στοιχείων είναι επίσης ουσιαστική, δεδομένου ότι παρέχει τα μέσα να μοιραστούν γρήγορα τα συλλεχθε'ντα στοιχεία με τους εμπειρογνώμονες που μπορούν να την αναλύσουν και να λάβουν τις αποφάσεις να βελτιώσουν το περιβάλλον.

Συνολικά, μετρώντας τη μετάδοση θερμοκρασίας και στοιχείων διαδραματίστε έναν κρίσιμο ρόλο στον περιβαλλοντικό έλεγχο, δίνοντας μας τη δυνατότητα να παρατηρήσει, να αναλύσει, και να ενεργήσει στις περιβαλλοντικές αλλαγές.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμόστε το τοποθετημένο σε κάψα σωλήνωση καλώδιο 316L από το σωλήνα Meilong

Εμπορικό σήμα: Σωλήνας Meilong
Πρότυπος αριθμός: 1/4 ' 0,049 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
Θέση προέλευσης: Κίνα
Πιστοποίηση: ISO9001
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 2 σπείρες
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: Σε 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα
Μέγεθος: 18AWG, 20AWG, κ.λπ.
Σακάκι: PVC, πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, κ.λπ.
Μόνωση: Αφρός, FEP, PFA, κ.λπ.
Τάση: 300V, 600V, κ.λπ.
Εφαρμογή: Βιομηχανικός, εμπορικός, κ.λπ.

Ο σωλήνας Meilong παρέχει το προσαρμοσμένο τοποθετημένο σε κάψα σωλήνωση καλώδιο 316L, Incoloy 825 τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός και τοποθετημένο σωλήνωση καλώδιο ανοξείδωτου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
 • Εμπορικό σήμα: Σωλήνας Meilong
 • Πρότυπος αριθμός: 1/4 ' 0,049 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
 • Θέση προέλευσης: Κίνα
 • Πιστοποίηση: ISO9001
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 2 σπείρες
 • Λεπτομέρειες συσκευασίας: Ξύλινη περίπτωση
 • Χρόνος παράδοσης: Σε 7 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: T/T, L/C
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα
 • Μέγεθος: 18AWG, 20AWG, κ.λπ.
 • Σακάκι: PVC, πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, κ.λπ.
 • Μόνωση: Αφρός, FEP, PFA, κ.λπ.
 • Τάση: 300V, 600V, κ.λπ.
 • Εφαρμογή: Βιομηχανικός, εμπορικός, κ.λπ.

Μας ελάτε σε επαφή με για να προσαρμόσετε τώρα το τοποθετημένο σε κάψα σωλήνωση καλώδιο 316L σας, Incoloy 825 τοποθετημένος σωλήνωση αγωγός και τοποθετημένο σωλήνωση καλώδιο ανοξείδωτου!

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η τεχνική υποστήριξη και οι υπηρεσίες για τοποθετημένο σε κάψα το σωλήνωση καλώδιο περιλαμβάνουν:

 • Κατάρτιση στην εγκατάσταση και τη συντήρηση
 • Βοήθεια ανίχνευσης μηχανικών βλαβών
 • Υποστήριξη μερών αντικατάστασης
 • Ενημερώσεις λογισμικού
 • Κάλυψη και επισκευή εξουσιοδότησης

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Meilong Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Chen

Τηλ.:: +8618551138787

Φαξ: 86-512-67253682

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα