Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση

Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας

Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας

Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας
Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας

Μεγάλες Εικόνας :  Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Meilong Tube
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 3/8 ' 0,065 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σπείρα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: σε 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα

Σωλήνωση 3 πετρελαίου και ανοξείδωτη σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας

περιγραφή
Δοκιμή πίεσης: 100% το μήκος είναι υδροστατικό δοκιμασμένο Τύπος σύνδεσης: Ferrule συναρμολογήσεις
Σκοπός χρήσης: Υδραυλικός έλεγχος και χημική έγχυση Πρότυπα: ASTM A789
Μήκος: Μέχρι 12000 μέτρα Επιφάνεια: Ιδιαίτερα καθαρός και φωτεινός
NDT: 100% το μήκος είναι ρεύμα του Eddy δοκιμασμένο Μέγεθος: Στενή διαστατική ανοχή
Υψηλό φως:

Ανοξείδωτη σωλήνωση σπειρών βιομηχανίας πετρελαίου

,

Ανοξείδωτη σωλήνωση σπειρών βιομηχανίας φυσικού αερίου

,

Σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4 ίντσας cOem 3

Το ανοξείδωτο κουλουρίασε τη γραμμή εγχύσεων σωληνώσεων για την κάτω εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και το μήκος βιομηχανίας φυσικού αερίου 100% είναι Hydrostati

Περιγραφή προϊόντων:

Σωλήνας Meilong: Εξειδικευμένη σωλήνωση για τις μοναδικές ανάγκες

Ο σωλήνας Meilong είναι πρωτοπόρος στην αγορά στην κατασκευή άνευ ραφής και που αποσύρεται, που ενώνεται στενά και που αποσύρεται κουλουριασμένη σωλήνωση. Αυτοί γίνονται με τα υψηλότερα ποιοτικά αντιδιαβρωτικά ωστενιτικά, διπλά, έξοχα διπλά ανοξείδωτα, και τα κράματα νικελίου. Ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένοι ως υδραυλικές γραμμές ελέγχου και χημικές γραμμές εγχύσεων, σχεδιάζονται συγκεκριμένα για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, γεωθερμική χρήση βιομηχανίας.

Αυτό που καθιστά το σωλήνα Meilong μοναδικό είναι η δυνατότητά του να παραγάγει τη μακρύτερη συνεχή χημική σωλήνωση γραμμών εγχύσεων διαθέσιμη στην αγορά κραμάτων ανοξείδωτου και νικελίου. Αυτές οι μακριές σπείρες σωληνώσεων μήκους χρησιμοποιούνται εκτενώς για τη χημική έγχυση και στα υποθαλάσσια και χερσαία φρεάτια, και καυχώνται έναν μειωμένο κίνδυνο για τις ατέλειες και την αποτυχία. Όφελος από τους σύντομους υδραυλικούς χρόνους απόκρισης, μεγαλύτερη δύναμη κατάρρευσης, καθώς επίσης και αποτρέποντας τη διείσδυση μεθανόλης. Οι καθαρές και ομαλές εσωτερικές επιφάνειες τους καθιστούν ιδανικούς για τη χημικές ασφάλεια και την αποδοτικότητα εγχύσεων.

Διπλό ανοξείδωτο 2205: ο βαθμός αλόγων εργασίας

Αναπτυγμένα για να καταπολεμήσουν τα κοινά προβλήματα διάβρωσης σε 300 σειρές τα ανοξείδωτα, διπλό ανοξείδωτο 2205 είναι ένα άζωτο-ενισχυμένο διπλό ανοξείδωτο. Είναι ένας συνδυασμός ενός φερριτικού κράματος (που εκθέτουν την αντίσταση ραγίσματος διάβρωσης πίεσης και υψηλής αντοχής) και ενός κράματος ωστενίτη (ευκολία της αντίστασης επεξεργασίας και διάβρωσης). Αποτελείται από ferrite 40-50% στον ανοπτημένο όρο.

Λόγω της περιεκτικότητας σε άζωτό του, το διπλό ανοξείδωτο 2205 παρουσιάζει υψηλότερη αντίσταση διάβρωσης στη διάβρωση χλωριδίου και τη διάβρωση ρωγμών. Έχει μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών σε πολλές περιοχές συμπεριλαμβανομένων των θαλασσίων υπηρεσιών, του υφαλμυρού νερού, των διαδικασιών λεύκανσης, των κλειστών βρόγχων, και της επεξεργασίας τροφίμων. Σε αυτές τις περιοχές, το διπλό ανοξείδωτο 2205 ξεπερνά τα κοινά ανοξείδωτα όπως το SS 316L και το SS 317L.

Εντούτοις, η χρήση πρέπει να περιοριστεί στις θερμοκρασίες κάτω από παρατεταμένες τις 600°F. ανυψωμένες θερμοκρασίες μπορεί embrittle το διπλό ανοξείδωτο 2205.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Καθένα σπείρα σωληνώσεων είναι ένα συνεχές μήκος χωρίς τις τροχιακές συγκολλήσεις. Η ποιότητά της εξασφαλίζεται με την υδροστατική δοκιμή τουλάχιστον 10.000 PSI μια τέτοια δοκιμή μπορεί να παρακολουθηθεί από τους επιθεωρητές τρίτων.

Προκειμένου να ελεγχθεί η υλική ποιότητα, ο σωλήνας Meilong εκτελεί μια σειρά δοκιμών, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής ρευμάτων στροβίλου, χημικών δοκιμών, εξομάλυνσης, καύσης, εκτατός, παραγωγής, επιμήκυνσης, και σκληρότητας. Η κενή ανόπτηση για τις γραμμές εγχύσεων εφαρμόζεται επίσης δεδομένου ότι εξασφαλίζει αστάθεια των μεταλλικών οξειδίων και αφαιρεί τους υπόλοιπους διαλύτες αφαίρεσης λίπους ή σχεδιασμός των λιπαντικών.

Τα οφέλη τα προϊόντα του σωλήνα Meilong είναι εμφανή: οι στενές διαστατικές ανοχές, ανώτερες μηχανικές ιδιότητες, ανώτερη επιφάνεια τελειώνουν, υψηλή καθαριότητα της εσωτερικής επιφάνειας, και ελεγχόμενες ovality και εκκεντρικότητα.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Έχουμε την ραφή-ενωμένη στενά και επιπλέουσα εσωτερική αποσυμένη βούλωμα σωλήνωση στο διπλό βαθμό 2205 που είναι διαθέσιμος στον ανοπτημένο όρο. Έρχεται στα συνεχή μήκη χωρίς τροχιακές κοινές συγκολλήσεις.

Παρέχουμε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά χάλυβα για να περιγράψουμε την απόδοση σωληνώσεων καλύτερα:

  • Κράμα: UNS S32205
  • Εξωτερική διάμετρος (O.D.): ίντσα
  • Πάχος τοίχων (W.T.): ίντσα
  • Πίεση εργασίας: PSI
  • Πίεση έκρηξης: PSI
  • Πίεση κατάρρευσης: PSI
  • Πίεση δοκιμής: PSI

Επίσης, η θεωρητική πίεση έκρηξης και η θεωρητική πίεση κατάρρευσης είναι βασισμένες στο ελάχιστο πάχος τοίχων και την ελάχιστη εκτατή δύναμη ή την ελάχιστη δύναμη παραγωγής αντίστοιχα. Η εκτίμηση πίεσης βασισμένη σε 100°F (38°C), τους ουδέτερους και στατικούς όρους. Εκτός από αυτό, η πίεση εργασίας είναι βασισμένη σε 100°F (38°C).

 

Εφαρμογές:

Κουλουριασμένες κατασκευή και εφαρμογές σωληνώσεων κραμάτων

Κατασκευάζουμε την κουλουριασμένη σωλήνωση κραμάτων για ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανικών και χρήσεων εφαρμοσμένης μηχανικής. Αυτό περιλαμβάνει την τριχοειδή σωλήνωση για τη χημική έγχυση, τη γυμνή και τοποθετημένη σε κάψα υδραυλική σωλήνωση γραμμών ελέγχου για τις υποθαλάσσιες βαλβίδες ασφάλειας, και τις σειρές ταχύτητας, τις σειρές εργασίας, και τα καλώδια σωλήνων χάλυβα.

Ειδικευόμαστε στην παραγωγή της κουλουριασμένης σωλήνωσης κραμάτων για τις εξειδικευμένες εφαρμογές όπως οι γεωθερμικές χρήσεις. Η κουλουριασμένη σωλήνωσή μας κατασκευάζεται με τα υψηλότερα ποιοτικά κράματα για να παραδώσει την ανώτερες απόδοση και τη μακροζωία εφαρμογές στις ακόμα και πιό σκληρός βιομηχανικές και εφαρμοσμένης μηχανικής.

Υπογραμμίζουμε τη δημιουργία των ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες μας για να αναπτύξουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν τις μοναδικές ανάγκες τους. Έχουμε επίσης μια ιδιαίτερα εκπαιδευμένη και πεπειραμένη ομάδα των μηχανικών και των τεχνικών που αφιερώνονται στην παροχή της υψηλότερης εξυπηρέτησης πελατών για τους πελάτες μας.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη υπηρεσία κουλουριασμένης της ανοξείδωτο σωλήνωσης

Ο σωλήνας Meilong προσφέρει την προσαρμοσμένη υπηρεσία της διπλής κουλουριασμένης ανοξείδωτο σωλήνωσης 2507 για την κάτω εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου. Η κουλουριασμένη σωλήνωση αποτελείται από υψηλό - υλικό ποιοτικού διπλό ανοξείδωτου 2507, με την ανοχή μεγέθους υψηλής ακρίβειας και την υψηλή επιφάνεια καθαριότητας και φωτεινότητας. Το μήκος της κουλουριασμένης σωλήνωσης μπορεί να είναι μέχρι 12000 μέτρα, και τα πρότυπα είναι ASTM A789.

Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής της κουλουριασμένης ανοξείδωτο σωλήνωσης είναι 1 σπείρα, και ο χρόνος παράδοσης είναι σε 7 ημέρες. Δεχόμαστε T/T, όροι πληρωμής L/C, και η συσκευασία της κουλουριασμένης σωλήνωσης είναι ξύλινη περίπτωση. Ο σωλήνας Meilong παρέχει επίσης το ρεύμα στροβίλου μήκους 100% δοκιμασμένο για τη δοκιμή NDT.

Ο σωλήνας Meilong έχει 15 έτη εμπειρίας κουλουριασμένη στη ανοξείδωτο γραμμή ελέγχου σωληνώσεων, και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από ISO9001. Εγγυώμαστε στους πελάτες μας μια μηνιαία ικανότητα ανεφοδιασμού 150 μετρικών τόνων.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Κουλουριασμένη η ανοξείδωτο σωλήνωση παρέχει στους πελάτες την περιεκτική τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες. Η ομάδα αφιερωμένων επαγγελματιών μας είναι δεσμευμένη στην παροχή της ανώτερων εξυπηρέτησης πελατών και της υποστήριξης. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας παρέχουν τις γρήγορες και ακριβείς τεχνικές συμβουλές και τις οδηγίες για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες παίρνουν τα περισσότερα από τα προϊόντα ανοξείδωτου τους. Παρέχουμε στην τεχνική βοήθεια την εγκατάσταση, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, και τη συντήρηση. Προσφέρουμε επίσης την εγκατάσταση και τις περιόδους άσκησης συντήρησης και τα σεμινάρια για τους πελάτες. Επιπλέον, παρέχουμε τις υπηρεσίες κάλυψης και επισκευής εξουσιοδότησης για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα προϊόντα μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Meilong Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Chen

Τηλ.:: +8618551138787

Φαξ: 86-512-67253682

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα