Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση

Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα

Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα

Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα
Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα

Μεγάλες Εικόνας :  Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Meilong Tube
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 1/4 ' 0,065 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σπείρα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: σε 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα

Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269 316L για την κάτω τρύπα

περιγραφή
Σκοπός χρήσης: Υδραυλικός έλεγχος και χημική έγχυση Εφαρμογή: Κάτω από την εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου
Δοκιμή πίεσης: 100% το μήκος είναι υδροστατικό δοκιμασμένο Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υψηλές εκτατή δύναμη και επιμήκυνση
Πρότυπα: ASTM A269 NDT: 100% το μήκος είναι ρεύμα του Eddy δοκιμασμένο
πίεση εργασίας: Επάνω από 10000 PSI Μήκος: Μέχρι 12000 μέτρα
Υψηλό φως:

Κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση ASTM A269

,

316L κουλουριασμένη ανοξείδωτο σωλήνωση

,

316L 1 σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 4

Κουλουριασμένη 316L σωλήνωση ανοξείδωτου ASTM A269 για την κάτω εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου

Περιγραφή προϊόντων:

Ο σωλήνας Meilong τιτλοφορείται μεταξύ ενός από τους καλύτερους προμηθευτές στον τομέα της ενέργειας δεδομένου ότι προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των διακριτικών προϊόντων σωληνώσεων για τον τομέα του πετρελαίου & αερίου, τα οποία αποδεικνύονται για να καλύψουν τις ακριβείς ποιοτικές απαιτήσεις και να κρατήσουν ψηλά ενάντια σε μερικούς από τους επιθετικότερος υποθαλάσσιους και downhole όρους. Για μια περισσότερο από δεκαετία, η καινοτομία και ο ανεφοδιασμός προϊόντων μας έχουν καταστήσει τις σημαντικές συνεισφορές στις τεχνολογικές προόδους απαραίτητες για τις υποθαλάσσιες εξελίξεις.

TP316L, ένα ωστενιτικό ανοξείδωτο χρώμιο-νικελίου με το μολυβδαίνιο και χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, παρέχει την αξιοπρόσεκτη αντίσταση στη διάβρωση. Είναι υποδειγμένο για τα οργανικά οξέα στις υψηλές συγκεντρώσεις και τις μέτριες θερμοκρασίες, καθώς επίσης και για τα ανόργανα οξέα, αλατισμένες λύσεις, θειικά άλατα, σουλφίδια και θειώδη άλατα, στις μέτριες συγκεντρώσεις και τις θερμοκρασίες.

Σε σύγκριση με τους χάλυβες τύπων TP316, TP316L αναγνωρίζεται για τη χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακά του που οδηγεί σε μια βελτιωμένη αντίσταση στη??????????? διάβρωση. Ακόμα, την αντίσταση διάβρωσης TP316L θα μπορούσε να εξασθενίσουν εάν εκτίθεται στις θερμοκρασίες επάνω από 60°C (140°F) και ορισμένες λύσεις που περιέχουν τα χλωρίδια. Επομένως, είναι σημαντικό να αποτραπούν οι όροι υπηρεσιών στο ράγισμα διάβρωσης πίεσης και τη διάβρωση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Ο σωλήνας Meilong λειτουργεί από ένα συγκρότημα 20.000 κτηρίων τετραγωνικών μέτρων που περιέχουν τους κυλινδρικούς μύλους. Έχουν ως σκοπό και κατασκευασμένος από Meilong Tube και χρησιμοποιούνται να διαμορφώσουν και απόθεμα λουρίδων συγκόλλησης τόξων αέριο-βολφραμίου στους σωλήνες. Για ορισμένα οι διαστάσεις σωληνώσεων, η διαδικασία παραγωγής απαιτούν τη σωλήνωση για να ενωθούν στενά σε μια μεγαλύτερη εξωτερική διάμετρο και να βυθιστούν έπειτα σε πολλαπλάσιες διαδικασίες μείωσης και θερμικής επεξεργασίας. Ένας άλλος τύπος κρύας διαδικασίας εργασίας είναι λειτουργία επι:πλέω-βουλωμάτων που περιλαμβάνει το τράβηγμα της σωλήνωσης μέσω ενός λαδωμένου κύβου με ένα εσωτερικό επιπλέον βούλωμα ελέγχοντας την εσωτερική διάμετρο. Τέλος, για να επιτύχει τις επιθυμητές μηχανικές ιδιότητες και την αντίσταση διάβρωσης, η σωλήνωση είναι υποβαλλόμενη σε θερμοθεραπεία σε έναν φούρνο από-μύλων.

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Εφαρμογές:

Κάτω από τη σωλήνωση τρυπών & καλωδίων οι εφαρμογές περιλαμβάνουν:

  • Ενιαία μετάδοση
  • Εξοπλισμός παρακολούθησης και ελέγχου
  • Χημικές γραμμές εγχύσεων
  • Downhole έλεγχος βαλβίδων ασφάλειας
  • Υποθαλάσσιος έλεγχος βαλβίδων ασφάλειας
  • Γραμμές καλωδιακού ελέγχου
  • Γραμμές ενοργάνωσης και ώθησης επάνω πλευρών
  • Πίνακας ελέγχου πηγών
  • Downhole καλώδιο μετρητών
Ο σωλήνας Meilong παρέχει επίσης τις λύσεις υδραυλικής δύναμης για τα υποθαλάσσια και χερσαία φρεάτια. Οι λύσεις μας είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες με τη δυνατότητα να παρασχεθούν οι πολλαπλάσιες υποθαλάσσιες λειτουργίες. Προσφέρουμε τα υψηλής απόδοσης προϊόντα και τις υπηρεσίες, από το εφικτό στην τελική εγκατάσταση. Παρέχουμε μια σειρά των προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών μονάδων ισχύος, των υδραυλικών αντλιών, των φίλτρων, των βαλβίδων και των συναρμολογήσεων για τα υδραυλικά ηλεκτρικά συστήματα, tensioners μετωπών και των καλωδιακών εξελίκτρων για τα καλωδιακά εξέλικτρα, και ποικίλων καλωδίων και λύσεων τεχνολογίας για downhole, την επάνω πλευρά, και τον υποθαλάσσιο έλεγχο ενοργάνωσης.

Προσαρμογή:

Καλωσορίστε κουλουριασμένες υπηρεσίες σωληνώσεων συνήθειας του σωλήνα Meilong στις ανοξείδωτο. Παρέχουμε υψηλό - κουλουριασμένη ποιότητα σωλήνωση για την κάτω εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένης κουλουριασμένης της ανοξείδωτο γραμμής ελέγχου, τριχοειδής σωλήνωση, και υδραυλική γραμμή ελέγχου. Τα όλα προϊόντα μας έρχονται με την πιστοποίηση ISO9001 και συναντούν τους υψηλότερους βιομηχανικά τυποποιημένους.

Το ανοξείδωτο μας κουλουρίασε την υψηλές εκτατή δύναμη χαρακτηριστικών γνωρισμάτων σωληνώσεων και την επιμήκυνση, στενή διαστατική ανοχή, και το μήκος 100% είναι ρεύμα στροβίλου και υδροστατικό δοκιμασμένο. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1 σπείρα, και το προϊόν στέλνεται σε ξύλινες περιπτώσεις. Η πληρωμή μπορεί να γίνει από T/T ή L/C, και μπορούμε να παραδώσουμε το προϊόν μέσα σε 7 ημέρες. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού μας είναι 150 μετρικοί τόνοι το μήνα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Κουλουριασμένη η ανοξείδωτο σωλήνωση παρέχει τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για να εξασφαλίσει ότι το προϊόν σας είναι υψηλότερης ποιότητας και λειτουργίας κατάλληλα. Το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και η βοήθεια ανιχνευεί λάθη οποιαδήποτε ζητήματα που μπορούν να προκύψουν. Είμαστε επίσης δεσμευμένοι στην παροχή των λύσεων συνήθειας και των καινοτόμων λύσεων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε τη γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία και να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας είναι εγκατεστημένο και διατηρημένο κατάλληλα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Meilong Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Chen

Τηλ.:: +8618551138787

Φαξ: 86-512-67253682

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα