Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤριχοειδής περιελιγμένος σωλήνας

Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Meilong Tube Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή

Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή
Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Meilong Tube
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 1/4 ' 0,049 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σπείρα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: σε 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα

Υψηλή επιμήκυνσης κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4 σωληνώσεων διπλή

περιγραφή
Τύπος σύνδεσης: Ferrule συναρμολογήσεις πίεση εργασίας: Επάνω από 10000 PSI
Δοκιμή: 100% το μήκος είναι υδροστατικό δοκιμασμένο Υλικό: Ανοξείδωτο 316L
Σκοπός χρήσης: Υδραυλικός έλεγχος και χημική έγχυση Μέγεθος: Σφιχτή διαστατική ανοχή
Εφαρμογή: Κάτω από την εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου Τροχιακές συγκολλήσεις: Συνεχές μήκος χωρίς τροχιακές συγκολλήσεις
Υψηλό φως:

Υψηλή κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σωλήνωση επιμήκυνσης

,

Κουλουριασμένο τριχοειδές αγγείο ντούμπλεξ 2205 σωληνώσεων

,

σπείρα σωληνώσεων ανοξείδωτου 2205 3 4

Υψηλή διπλή 2205 κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σωλήνωση εκτατής δύναμης και επιμήκυνσης με την ιδιαίτερα καθαρή και φωτεινή επιφάνεια

Περιγραφή προϊόντων:

Downhole του σωλήνα Meilong οι γραμμές ελέγχου χρησιμοποιούνται κυρίως ως διάβαση για την επικοινωνία στη λειτουργία downhole των συσκευών στο πετρέλαιο, το αέριο, και τα φρεάτια νερό-εγχύσεων. Είναι ουσιαστικό για αυτές τις γραμμές να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και να υπάρξει η ικανότητα να αντισταθούν οι ακραίες σκληρές συνθήκες, που καθιστούν το εξατομικεύσιμο για τις διάφορες εφαρμογές και downhole τα τμήματα.

Το υλικό είναι hydrolytically σταθερό και είναι συμβατό με όλα είδος καλά ρευστών ολοκλήρωσης, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού αερίου. Η επιλογή για το βέλτιστο υλικό είναι βασισμένη στη θερμοκρασία bottomhole, τη σκληρότητα, την εκτατή και δύναμη δακρυ'ων, την απορρόφηση νερού και τη διαπερατότητα αερίου, την οξείδωση, και τη χημικής αντίσταση γδαρσίματος και. Επιπλέον, πολλές δοκιμές έχουν διευθυνθεί εγγυώμαι την αξιόπιστη απόδοσή της, όπως μέσω της προσομοίωσης χυτρών πιέσεως δοκιμής και υψηλής πίεσης συντριβής καλά.

TP316L, ένα ωστενιτικό ανοξείδωτο χρώμιο-νικελίου με το μολυβδαίνιο, είναι γνωστός για την άριστη διάβρωση-αντίστασή του με τα οργανικά οξέα κάτω από τις υψηλές συγκεντρώσεις και τις θερμοκρασίες, ανόργανα οξέα όπως τα φωσφορικά και θειικά οξέα (μέχρι τις συγκεντρώσεις επάνω από precent 90 κάτω από τις χαμηλές θερμοκρασίες), τις αλατισμένες λύσεις, τα θειικά άλατα, τα σουλφίδια και τα θειώδη άλατα, καθώς επίσης και τα καυστικά περιβάλλοντα. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακά της του δίνει επίσης καλύτερα την προστασία ενάντια στη??????????? διάβρωση από άλλους τύπους, όπως TP316. Εντούτοις, θα ήταν σοφό να αποφευχθεί το πιθανό ράγισμα διάβρωσης πίεσης από την εμφάνιση στις θερμοκρασίες επάνω από 140°F όταν εκθέτουν στην υψηλή ένταση σε επαφή με ορισμένες λύσεις, περιέχοντας ιδιαίτερα τα χλωρίδια.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Οι γραμμές ελέγχου μας σχεδιάζονται για την αξιοπιστία και είναι διαθέσιμες στα μήκη μέχρι 40.000 ποδιών (12.192 μ) χωρίς την ανάγκη της τροχιακής συγκόλλησης. Προσφέρουμε μια σειρά των επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των ενιαίων, διπλών, ή τριπλών επίπεδος-πακέτων. Αυτοί μπορούν να συσσωρευθούν με downhole τα ηλεκτρικά καλώδια ή/και τα καλώδια προφυλακτήρων για να καταστήσουν την εγκατάσταση και το χειρισμό ευκολότερους.

Η διαδικασία παραγωγής μας επιτρέπει σε μας για να παρέχει στους τέλειους, στρογγυλούς σωλήνες μια άνευ ραφής κατασκευή ή ένα συγκόλληση-και-βούλωμα-συρμένο σχέδιο, το οποίο παρέχει μια μακροπρόθεσμη σφραγίδα στη λήξη. Σιγουρευόμαστε ότι τα υλικά ενθυλάκωσης χρησιμοποιούμενα επιλέγονται προσεκτικά με τους όρους φρεατίων στο μυαλό για να εξασφαλίσουν τη μακροζωία και την αξιοπιστία.

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Εφαρμογές:

Οι γραμμές ελέγχου είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της σύγχρονης βιομηχανικής παραγωγής. Χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν ή να διαβιβάσουν τα σήματα, τη δύναμη, τα στοιχεία ή άλλες πληροφορίες σε άλλα συστατικά ή συστήματα. Οι χημικές γραμμές εγχύσεων είναι ρευστές μεταβάσεις που συνδέουν δύο σημεία. Χρησιμοποιούνται συνήθως για να παρέχουν τις επεξεργασίες όπως η κύρια όξινη υποκίνηση, ο ανασταλτικός παράγοντας διάβρωσης, και άλλα προϊόντα στο απαραίτητο σημείο ενός συστήματος. Οι ηλεκτρικές γραμμές προβλέπουν την εξουσία στον ηλεκτρικό εξοπλισμό, τις μηχανές, και τους ενεργοποιητές προκειμένου να ελεγχθούν τα μηχανήματα.

Τα πολλαπλών γραμμών επίπεδα πακέτα χρησιμοποιούνται για το χειρισμό μέχρι τεσσάρων γραμμών, γενικά για το γ-δαχτυλίδι ή τη λειτουργία φλαντζών στο διαχωριστή, και τα πολλαπλά συστήματα. Οι υδραυλικές γραμμές χρησιμοποιούνται για να διαβιβάσουν τη μηχανική δύναμη από ένα σημείο σε άλλο. Τοποθετημένοι σε κάψα οι σωλήνωση αγωγοί χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές όπως οι βαλβίδες χριστουγεννιάτικων δέντρων και τα μακρινά συστήματα παρακολούθησης. Οι ευφυείς καλά ολοκληρώσεις είναι συστήματα πηγαδιών με σκοπό να βελτιώσουν την παραγωγικότητα ενός φρεατίου. Τέλος, η τριχοειδής σωλήνωση χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει τα σήματα, τις χημικές ουσίες, και άλλα ρευστά πέρα από τις μεγάλες αποστάσεις.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη υπηρεσία για την τριχοειδή κουλουριασμένη σωλήνωση του σωλήνα Meilong

Ο σωλήνας Meilong παρέχει τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες για κουλουριασμένη την τριχοειδές αγγείο σωλήνωση. Η τριχοειδής κουλουριασμένη σωλήνωσή μας αποτελείται από υψηλό - ποιοτικό ανοξείδωτο, ντούμπλεξ 2507, κράμα νικελίου, κ.λπ. Χρησιμοποιείται για την κάτω εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου. Έχει τη σφιχτή διαστατική ανοχή και την ιδιαίτερα καθαρή και φωτεινή επιφάνεια. Επιπλέον, μπορεί να είναι συνεχές μήκος χωρίς τροχιακές συγκολλήσεις.

 • Εμπορικό σήμα: Σωλήνας Meilong
 • Πρότυπος αριθμός: 1/4 ' 0,049 ' ΒΆΡΟΣ OD Χ
 • Θέση προέλευσης: Κίνα
 • Πιστοποίηση: ISO9001
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1 σπείρα
 • Λεπτομέρειες συσκευασίας: Ξύλινη περίπτωση
 • Χρόνος παράδοσης: Σε 7 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: T/T, L/C
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 150 μετρικοί τόνοι το μήνα
 • Επιφάνεια: Ιδιαίτερα καθαρός και φωτεινός
 • Τροχιακές συγκολλήσεις: Συνεχές μήκος χωρίς τροχιακές συγκολλήσεις
 • Σκοπός χρήσης: Υδραυλικός έλεγχος και χημική έγχυση
 • Μέγεθος: Σφιχτή διαστατική ανοχή
 • Εφαρμογή: Κάτω από την εφαρμογή τρυπών στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου

Επιπλέον, προσφέρουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες στην κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σωλήνωση ανοξείδωτου, διπλή 2507 κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σωλήνωση, κουλουριασμένη τριχοειδές αγγείο σωλήνωση κραμάτων νικελίου.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για κουλουριασμένη την τριχοειδές αγγείο σωλήνωση

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για κουλουριασμένη την τριχοειδές αγγείο σωλήνωση. Η ειδική ομάδα μηχανικών μας και οι τεχνικοί παρέχουν μια σειρά των υπηρεσιών για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστες απόδοση και την αξιοπιστία των προϊόντων σωληνώσεών σας.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 • Εγκατάσταση και συντήρηση
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και επισκευή
 • Σχέδιο και δοκιμή
 • Προσαρμογή σωληνώσεων
 • Βελτιώσεις των υπαρχόντων συστημάτων

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα παράσχει την περιεκτική βοήθεια για να εξασφαλίσει ότι οι όλες ανάγκες σωληνώσεών σας ικανοποιούνται. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια με την εγκατάσταση, η συντήρηση, η ανίχνευση μηχανικών βλαβών, οι επισκευές, το σχέδιο, η δοκιμή, η προσαρμογή, ή οι βελτιώσεις, η ομάδα μας πρόκειται εδώ να βοηθήσουν.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Meilong Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Chen

Τηλ.:: +8618551138787

Φαξ: 86-512-67253682

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα